Associació

Associació
Carrer La Sardana, 24 baixos Manresa 08243 ................ telèfon 610972254 (dimarts de 16 a 22 hores) ................. rostollverd.2001@gmail.com

divendres, 21 de febrer del 2014

Visita al laboratori de LILÀ Cosmètics S.L.




Dilluns 17 de Febrer el grup de comissió de compres (Fàtima, Silvia, Pilar, Elvira) acompanyades de l'Èric i l'Èrica (Forn de Fonollosa) vàrem anar a Aleny, a prop de Calaf, a visitar el Laboratori de cosmètica natural on fa menys d'un any que el matrimoni format per l'Andreu i la Dolors elaboren els seus productes.

Ens va sorprendre la modernitat de les instal·lacions on es respirava tranquil.litat i molta netedat. El tracte que vàrem rebre va ser excel·lent i l'Andreu ens va ensenyar on i com fan la feina. A l'entrar a la part de les instal.lacions destinades a la producció i per preservar una acurada higiene ens vàrem posar unes bates i uns protectors als peus. Ens va ensenyar el laboratori, la màquina d'emulsionar, la dosificadora i la màquina per omplir els envasos. Curiosament, quelcom que fan manualment és enganxar les etiquetes als pots. Els productes que comercialitzen aquesta parella de farmacèutics tenen la certificació amb el segell Ecocert i a la seva composició predominen matèries primeres vegetals com aloe vera, olis d'oliva, argán, rosa mosqueta... amb un alt percentatge de productes ecològics.

Ha estat una visita molt profitosa on hem pogut constatar la professionalitat d'aquesta petita empresa que té molt projectes de futur. També hem pogut provar algunes de les cremes i hem portat una petita mostra pel Rostoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada