Associació

Associació
Carrer La Sardana, 24 baixos Manresa 08243 ................ telèfon 610972254 (dimarts de 16 a 22 hores) ................. rostollverd.2001@gmail.com

dijous, 20 de febrer del 2014

El Pacte del Bages pel Dret a Decidir fa una crida al món associatiu

Muriel Casals intervé en un Teatre Conservatori ple de gom a gom.
El Pacte del Bages pel Dret a Decidir s'ha presentat aquest dissabte a Manresa, amb la intervenció de la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals.

El teatre Conservatori de Manresa es va omplir de gom a gom amb 500 assitents, en un acte que també va comptar amb la intervenció de Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, Joan Rigol, redactor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, i Pere Joan Cardona, el representant local, així com Josep Rull (CiU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV-EUiA) i Adam Majó (CUP), com a representants dels partits favorables a la consulta del 9 de novembre. Veure cartell i fotogaleria de Lluís Brunet i fotogaleria de Manresa per la Independència.

El Pacte l'impulsen entitats i associacions diverses, entre les quals hi ha Òmnium Bages, a més de l'ANC, col·legis professionals, sindicats, associacions empresarials i comercials, etc. Està obert a l’adhesió de tots els col·lectius de la comarca que volen que els ciutadans de Catalunya puguem decidir lliurement el nostre futur.

Ciutats com Badalona, Reus o Girona estan impulsant també pactes locals similars, en el marc d'un Pacte Nacional pel Dret a Decidir que compta amb l'adhesió de 1.500 entitats diverses d'arreu del país.

 Si vols accedir al web d'Omnium només cal que cliquis aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada