Associació

Associació
Carrer La Sardana, 24 baixos Manresa 08243 ................ telèfon 610972254 (dimarts de 16 a 22 hores) ................. rostollverd.2001@gmail.com

dijous, 13 de febrer del 2014

Qui decideix allò que mengem ???


“Qui decideix allò que mengem. Impactes de l’agricultura industrial i alternatives de consum alimentari”
Dissabtes 15 i 22 de març de 9:30 a 14:00h
a la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera

A càrrec d’Esther Vivas, activista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles

Preu: 15€

El sistema agrícola i alimentari no funciona. Vivim en un món que condemna milions de persones a la fam mentre diàriament es llencen tones de menjar, que fa desaparèixer la pagesia de les nostres terres, que acaba amb la diversitat agrícola i que, a més, ens posa malalts. Què podem fer?
Del camp a la taula, els aliments recorren milers de quilòmetres. La cadena agrícola i alimentària s’ha allargat tant en els darrers anys que pagesos i consumidors hem perdut tota capacitat d’incidir-hi. Avui, unes quantes multinacionals són les que acaben decidint què mengem, sobreposant els seus interessos particulars a les nostres necessitats alimentàries.
Amb aquest curs volem desemmascarar la cara oculta del sistema agrícola i alimentari actual i els seus impactes negatius en àmbits com la pagesia, el medi ambient, les dones, el consum… Per acabar assenyalant les alternatives que tenim a les nostres mans basades en la sobirania alimentària i el consum crític i el comerç just.

Si vols accedir al web de la Casa Flors Sirera clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada