1/4 de Tassa de Farina de kamut
1 i 1/2 Tassa de Pastanaga ratllada
6 cullerades de xarop d'atzavara
1/2 Tassa de Ametlles picades o mòltes
1/3 Tassa d'Oli Vegetal de gira-sol i 2 cullerades de margarina vegetal .
1/2 culleradeta de vainilla en pols i canyella en pols
1/2 culleradeta de Sal
Col · loquem primer la pastanaga ratllada en un recipient . Després afegim al recipient el xarop d'atzavara , l'oli i la margarina i cobrir amb una mica d'aigua o suc de taronja , i batre tot molt bé fins que la barreja sigui d'una combinació perfecta . Deixar reposar 5 minuts .
Després passarem tota la barreja a un recipient més gran i en aquest nou recipient ajuntarem tota la resta d'ingredients deixant molt bé barrejada . Deixar reposar aquesta barreja també , però per 15 minuts .
Ara en un motlle llest passar oli per tota la zona i després anar repartint la barreja per cullerades per tota l'àrea . Deixar cuinar al forn a una temperatura prop o igual als 180 º C per 20 minuts o fins que l'exterior de les galetes es vegin bé daurades / torrades .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada