Vichyssoise amb Xips d'Alga Dulse
Ingredients:
3 Porros
1/2 gotet de mirin (o vi blanc)
100 gr. d'Ametlles Mòltes
1 lt. De Brou Vegetal
150 cc. De Crema de Civada o Nata de soja
2 o 3 trossos d'Alga Dulse
Preparació:
En una cassola amb una mica d'oli posar sofregir els porros (tallats a rodanxes) als 12' aprox. afegir el mirin o vi blanc i deixar reduir. A continuació afegir les ametlles i el brou vegetal (a punt d'ebullició) i continuar cuinant durant 20' més a foc mitjà baix. Apagar el foc, afegir la crema de civada o nata de soja i Batre tot junt fins que quedi una crema fina.
Preparació Xips d'Alga Dulse:
En una paella amb oli d'oliva ben calent posar a fregir les algues 1' aprox. treure i deixar sobre de paper absorbent. Fer Trossets. Queden molt cruixents.
Servir la Vichyssoise amb les xips d'alga. Es pot prendre tèbia o freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada