Associació

Associació
Carrer La Sardana, 24 baixos Manresa 08243 ................ telèfon 610972254 (dimarts de 16 a 22 hores) ................. rostollverd.2001@gmail.com

dimecres, 26 de març del 2014

Quiche marí de porros i tofu





Quiche Marí de Porros i Tofu
Ingredients:
  • 5 Porros
  • 1 Pastanaga
  • 1 Cullerada d'Algues Arame
  • 250 gr. de Tofu
  • 300 cc. de Llet Vegetal (Civada , Espelta , Quinoa , Arròs, Soja .... )
  • 1 Cullerada d'Algues Agar Agar en flocs
  • Sal , Pebre i nou moscada al gust.
Ingredients per al Tàrtar d'Algues:
  • 2 Cullerades d'Algues Dulse tallada a trossets
  • 6 Cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra
  • 1 Cullerada de concentrat de poma
  • 1 Cullereta de Tamari o Soyhu
  • 1 Cullereta de vinagre de poma
  • 1 Cullerada de Tàperes
  • 1 Cogombret en vinagre
Preparació:
Tallar a làmines fines els porros i la pastanaga i posar a estofar en una paella amb una mica d'oli d'oliva durant 20'. A part triturem el tofu amb la llet vegetal i les algues Agar Agar, fins que quedi una pasta ben fina.
Barrejar aquest preparat amb els porros i pastanaga estofats , les algues arame (prèviament rentades i remullades uns 10 ' aprox .) I la nou moscada, sal i pebre.
Col·locar en un motlle rectangular i coure al forn a 180º durant 30'. Desemmotllar quan estigui fred.
Preparació Tàrtar d'Algues:
Rentar i posar a remullar la Alga Dulse durant 10'. Barrejar tots els ingredients i triturar amb una batedora.
Servir el Quiche Tebi o Fred acompanyat del Tàrtar d'Algues.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada