Quiche Marí de Porros i Tofu
Ingredients:
- 5 Porros
- 1 Pastanaga
- 1 Cullerada d'Algues Arame
- 250 gr. de Tofu
- 300 cc. de Llet Vegetal (Civada , Espelta , Quinoa , Arròs, Soja .... )
- 1 Cullerada d'Algues Agar Agar en flocs
- Sal , Pebre i nou moscada al gust.
Ingredients per al Tàrtar d'Algues:
- 2 Cullerades d'Algues Dulse tallada a trossets
- 6 Cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra
- 1 Cullerada de concentrat de poma
- 1 Cullereta de Tamari o Soyhu
- 1 Cullereta de vinagre de poma
- 1 Cullerada de Tàperes
- 1 Cogombret en vinagre
Preparació:
Tallar a làmines fines els porros i la pastanaga i posar a estofar en una paella amb una mica d'oli d'oliva durant 20'. A part triturem el tofu amb la llet vegetal i les algues Agar Agar, fins que quedi una pasta ben fina.
Barrejar aquest preparat amb els porros i pastanaga estofats , les algues arame (prèviament rentades i remullades uns 10 ' aprox .) I la nou moscada, sal i pebre.
Col·locar en un motlle rectangular i coure al forn a 180º durant 30'. Desemmotllar quan estigui fred.
Preparació Tàrtar d'Algues:
Rentar i posar a remullar la Alga Dulse durant 10'. Barrejar tots els ingredients i triturar amb una batedora.
Servir el Quiche Tebi o Fred acompanyat del Tàrtar d'Algues.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada