la recepta que publica aquesta setmana pasada a connexions vitals.
Pizza de Verdures i Algues amb Crema de Quefu
Ingredients:
1 base de pizza
1 ceba
1 carxofa
1 trosset de carbassa
4 o 5 alls tendres
Uns quants anacards
Unes quantes algues Arame (posades en remull 10')
Ingredients Crema de Quefu:
100 gr. Quefu (Formatge de Tofu)
4 cullerades oli oliva verge extra
3 cullerades llet ametlles
5 cullerades aigua
½ cullereta alfàbrega seca
½ cullereta orenga sec
Preparació:
Tallar totes les verdures a rodanxes fines, (treient les fulles i parts dures de la carxofa).
Repartir totes les verdures, algues i anacards sobre de la massa de pizza.
Repartir la crema de Quefu per sobre i coure al forn a 200º de 15 'a 20'
Preparació Crema de Quefu:
Barrejar tots els ingredients amb la batedora, afegir més aigua si faltés líquid.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada